Was christopher duntsch-raad gesertifiseer?

INHOUDSOPGAWE:

Was christopher duntsch-raad gesertifiseer?
Was christopher duntsch-raad gesertifiseer?

Video: Was christopher duntsch-raad gesertifiseer?

Video: Was christopher duntsch-raad gesertifiseer?
Video: Another Practicing Medical Doctor Reduces Carnivore Diet to Dumb: Dr Garth Davis 2024, Maart
Anonim

Duntsch was “Board Gesertifiseer om brein- en ruggraatchirurgie te doen.” Dié stelling is blatant onwaar en die ABNS het aan die Oxygen-netwerk en sy moedermaatskappye geskryf om 'n regstelling te eis. … Duntsch het nooit die streng ABNS-sertifiseringsproses voltooi (en skaars eers begin nie).

Het dr Duntsch geweet wat hy doen?

Baie dokters glo inderdaad dat Duntsch geweet het wat hy doen – hulle het gesê dit is asof hy weet wat om te doen en presies die teenoorgestelde gedoen het. Alhoewel ons nooit presies sal weet hoekom Dr. Death dit gedoen het totdat hy in die openbaar daaroor praat nie, wat hy steeds geweier het om te doen, kan ons voortgaan om teoretiseer. Dr.

Is Dr Death gebaseer op 'n regte dokter?

Op 15 Julie, Dr. … Death stel kykers bekend aan Christopher Duntsch, 'n werklike Texas-gebaseerde chirurg wat in 2017 tot lewenslange tronkstraf gevonnis is nadat hy vermink en selfs dood byna al die byna 40 pasiënte wat hy tussen 2011 en 2013 geopereer het.

Het Christopher Duntsch enige suksesvolle operasies gehad?

Slegs drie van Duntsch se operasies is uitgevoer sonder komplikasies. Dit het alles gebeur ten spyte van talle klagtes van chirurge en pasiënte, sowel as bewerings van dwelm- en alkoholmisbruik.

Hoe is Dr. Death gevang?

10, 2014, Denver-polisie het hom gearresteer omdat hy onder die invloed bestuur het. Volgens die arrestasieverslag het hy op twee pap bande gery en beamptes het 'n leë bottel Mike's Hard Lemonade gevind. Dié aanklag is van die hand gewys. Hy het ook gesê hy was $1 miljoen in skuld toe hy by sy ouers ingetrek het.

Aanbeveel: